- Διαφήμιση -

Ο Διονύσης Λυκούρεσης θα συνεχίσει να “μπλοκάρει” για λογαριασμό της Καλαμάτας 80 και στη VolleyLeague. Ο δυναμικός και ικανότατος κεντρικός συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας και ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Λύκους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

- Διαφήμιση -

•Η διοίκηση του συλλόγου μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον αθλητή Διονύση Λυκούρεση! @lykou12 ?

O Διονύσης αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού και έχει υψος 194.

? Ο 34χρονος αθλητής έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες του Πανερυθραϊκού, της Κυζικου Νέας Περάμου και της Παλλήνης, ενώ την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα που τον ανέδειξε τον Κόροιβο Αμαλιάδας και από πέρυσι είναι ένα #λυκος ??Ευχόμαστε στον Νιόνιο μας καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες και Αιιιντεεεε μωρεεεεεε !

➡️ Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, AO KALAMATA 80 VOLLEYBALL

#gowolves ? ??#GoWolves #aok80 #kalamata #kalamata80 #messinia #greece #hellas #volleyball #volley #pallavolo #ThisIsKalamata #ThisIsOurHouse #DefendYourHouse #TrustTheProcess #InTheMaking #believe #wemadeit #a1volleyball #volleyleague

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.