- Διαφήμιση -

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ στα προημιτελικά του Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε άνετα με 3-0 σετ από τον τρομερό Ισπανό, Κάρλος Αλκαράθ, με τον Έλληνα πρωταθλητή να εξηγεί μετά το τέλος του προημιτελικού ότι το πρόγραμμα του Roland Garros και τα ματς σε βραδινές ώρες τον επηρέασαν, ενώ τόνισε πως στο μέλλον θα αποφύγει πριν από αγώνα να κοιμηθεί ή να πάρει χάπια μελατονίνης.

- Διαφήμιση -

“Ένα πράγμα που θα αποφύγω στο μέλλον είναι τα χάπια μελατονίνης και τον ύπνο πριν από τα ματς, γιατί ξεκάθαρα δεν βοηθάει.

Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες. Έπαιξα αργά το βράδυ, μπορεί όχι πολύ αργά, αλλά αρκετά για να χαλάσει το πρόγραμμά μου. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός και η αποθεραπεία το πιο σημαντικό πράγμα όταν παίζεις σε Slams.

Έκανα το ίδιο λάθος στο παρελθόν και όταν έπαιξα με τον Νόβακ στο Μπερσί πριν από έναν χρόνο είχα ακριβώς το ίδιο σκορ με τα δυο πρώτα σετ. Μάλλον στη μελατονίνη αρέσει το 1 και το 2.

Δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό. Ήμουν τελείως εκτός, κατά μία έννοια κοιμόμουν. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί, είναι άσχημο.

Δεν θέλω να στερήσω τίποτα από τον Κάρλος, παίζει πολύ καλά. Άξιζε να κερδίσει, ας μην μιλάμε γι’ αυτό. Είμαι απλά σκασμένος που όλο αυτό με επηρέασε τόσο. Ας προχωρήσουμε”, δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.