
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου μας “Αναγεννηση Παραλιας”, στα πλαίσια των εβδομαδιαίων αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο τουρνουά που εγινε στα γήπεδα της Μεσσηνίας που διοργανωσε η Ακαδημία ποδοσφαιρου” Τοrnados”έλαβε μέρος στη διοργάνωση με ομάδες: Κ10 & Κ12 Κ 14 (παιδιά αντιστοίχων ηλικιών).
Επίσης συμμετείχαμε κ στο 3ημερο τουρνουά που εγινε στο Σοφικο Κορινθίας με 2 τμηματα Κ 12 κ Κ 15 απο 8 έως 11 Απριλίου με τη συμμετοχή 30 ομάδων και σε μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική γιορτή, να κάνουν νέες φιλίες, να δεθούν όμως ακόμα περισσότερο και με τους συμπαίκτες τους και να βαθύνουν τις αξίες και τα οφέλη που τους δίνει η υγιής ενασχόληση με τον αθλητισμό.
Η χαρά και τα χαμόγελα περίσσεψαν για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας . Τα “παιδιά ” μας πήραν κύπελλο συμμετοχής που ευγενικά προσέφεραν τα τουρνουά.