- Διαφήμιση -

Με αφορμή τη διακοπή του ματς Ίκαρος – πρασινα πουλιά το ΔΣ τον πράσινων πουλιών εξέδωσε μια ανακοίνωση!! Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει γιατί κ για ποιο λόγο έγινε αυτό από τον κύριο Πλακογιαννη !! Ποιος ήταν και αν ήταν παράγοντας ή τη σχέση έχει με όλο αυτό που συνέβη ο κύριος αυτός;
Φυσικά υπάρχουν νόμοι κ αρχές που πρέπει και οφείλουμε να σεβόμαστε!!Συγνώμη κυριε Πλακογιαννη που δεν είχατε καταλάβει ότι δεν παίζατε τη Ρεάλ με τη Μπαρτσελονα !!
Συγνώμη κυριε Πλακογιαννη που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ένα ματς β τοπικής παρακαλώ και έναν γελωτοποιό των γηπέδων να σας δίνει εντολές !!
Συγνώμη κυριε Πλακογιαννη που αν κοιτουσατε λίγο τη βαθμολογική θέση των ομάδων θα λέγατε γιατί να γίνει ή να προκύψει όλο αυτό!!Συγνώμη κυριε Πλακογιαννη που δεν ξέρατε τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθείτε σε αυτές τις περιπτώσεις και μπήκατε στο 50 περίπου λεπτό στα αποδυτήρια σας και παίρνατε τηλ για να γράψετε στο φύλο αγώνα, που εν τέλη γράψατε μόνο ψέματα κ ασάφειες!!
Συγνώμη κυριε Πλακογιαννη που διώξατε από το γήπεδο 50 παιδιά περίπου !!
Συγνώμη κυριε Πλακογιαννη που δεν αφήσατε να παίξουν τα παιδιά μας ποδόσφαιρο !! Συγνώμη κυριε Πλακογιαννη που ακούσατε έναν κ μόνο γραφικό κ γελωτοποιό άνθρωπο που δεν έχει δουλέψει ποτέ , δεν έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο , και το μόνο που ξέρει ή έχει κάνει στη ζωή του είναι να βλέπει εχθρούς και εσείς να τον ακούτε και διαλύσατε το ματς !!
Συγνώμη κυριε Πλακογιαννη που δεν έχετε καταλάβει ότι κάποιες ομάδες δεν τις ενδιαφέρει το σκορ, παρά μόνο να βλέπουμε τα παιδιά μας στο γήπεδο !!
Συγνώμη κυριε Πλακογιαννη που τα τελευταία 3 χρόνια κάνουμε αγώνα για επαναφέρουμε τα παιδιά μας στα γήπεδα κ εσείς να τα διώχνετε !!
Συγνώμη κυριε Πλακογιαννη που απ ότι φαίνεται δεν αγαπάτε το ποδόσφαιρο, το γιατί είστε εδώ ας το αναρωτηθούν στο ΔΣ του συνδέσμου σας !!
Συγνώμη κυριε Πλακογιαννη που δεν βλέπετε ότι το ποδόσφαιρο στο νομό μας κ σε όλη την χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο, ξένοι διαιτητές ,ομάδες να μην συμμετέχουν, ομάδες να διαλύονται, παράγοντες που μάτωσαν κ ματώνουν να φεύγουν από το χώρο και Εσείς να λειτουργείτε σαν εισαγγελέας.ΕΛΕΟΣ πια !! Συγνώμη που δεν έχετε διαβάσει στον τύπο ή να δείτε στη τηλεόραση που πάει η νεολαία μας κ τι γίνεται κάθε μέρα στον κόσμο από έλλειψη παιδείας και συμπεριφοράς.Και εσείς με τη συμπεριφορά σας και με ένα γραφικό να διώχνετε τα παιδιά μας από τα γήπεδα !!
Συγνώμη κυριε Πλακογιαννη από αύριο τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας θα είναι στην Επσμ. Μπορείτε να πάτε να τα ελέγξετε !!
Συγνώμη για όλα κυριε Πλακογιαννη εισαγγελέα !! Συγνώμη , Συγνώμη , Συγνώμη , Συγνώμη στα Παιδιά μας !!
Συγνώμη κυριε πρόεδρε της ΕΠΣΜεσσηνιας κ στο ΔΣ της επιτροπής διαιτητών.
Παρόλα αυτά υπάρχουν και άνθρωποι που αξίζουν συγχαρητήρια και παλεύουν για το καλό του ποδοσφαίρου μας και των παιδιών μας. Ένας εξ αυτών είναι ο κ. Καρύδης ο οποίος επέμενε να συνεχιστεί ο αγώνας!!! Του αξίζουν συγχαρητήρια!!!

Η απόφαση λοιπόν του έκτακτου ΔΣ των Πράσινων Πουλιών είναι να μην συμμετάσχουμε στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος !! Σας ευχαριστούμε για ότι κάνατε για εμάς στο φετινό πρωτάθλημα !!

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.