- Διαφήμιση -

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 αποφάσισε τη διακοπή του πρωταθλήματος, μετά τη ξαφνική απόφαση του Αυγενάκη να μειώσει σημαντικά το ποσό που θα μοιραστούν οι ομάδες από τα ποσοστά του στοιχήματος.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, κατόπιν ξαφνικής απόφασης άλλαξε την ΚΥΑ και οι ομάδες της Super League 2 από 5,1 εκατ. ευρώ που ήταν να μοιραστούν από τα ποσοστά του στοιχήματος θα βάλουν συνολικά στην τσέπη τους μόλις 1,7 εκατ. ευρώ.

- Διαφήμιση -

Πρακτικά αυτό φέρνει μόλις 70.000 ευρώ στους συλλόγους – και όπως είναι λογικό αυτό προκάλεσε τη συνολική αντίδραση των ομάδων.

Στις 11.00 το πρωί πραγματοποιήθηκε, λοιπόν, έκτακτο Δ.Σ. και εκεί οι ομάδες ψήφισαν ομόφωνα την την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, τα μέλη του συνεταιρισμού προβάλλουν τη δική τους αντίσταση στην αδικία που επρόκειτο να συμβεί, στην περίπτωση που τελικά δεν περάσει η αρχική οδηγία της ΚΥΑ.

Η πρόταση για την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος πέρασε με 26-0, ενώ και οι ομάδες Β’, που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου, συντάχθηκαν με το σύνολο της κατηγορίας και στήριξαν έτσι την απόφαση να σταματήσει η δράση μέχρι να βρεθεί λύση.

Gazzetta

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.