- Διαφήμιση -

Παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας έχει αύριο στο πρόγραμμά του ο Αθλητικός Όμιλος Διαβολιτσίου καθώς αντιμετωπίζει στη Ρόδο τον Ιάλυσο.

Ο αντίπαλος, Ιάλυσος, είναι ομάδα που «έχει στηθεί για πρωταθλητισμό» και το παιχνίδι «είναι δύσκολο» δήλωσε στο Best-tv.gr ο προπονητής των «νερατζούρι» Κώστας Παλαμάρας. Καθώς η ομάδα του προέρχεται από δυο ήττες ζητούμενο σε αυτό το ταξίδι είναι η επιστροφή στη βάση με θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές.

- Διαφήμιση -

«Η ομάδα πρέπει να βγάλει αντίδραση. Ερχόμαστε από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα, δυο βαριές ήττες και οφείλουμε σαν ομάδα να βγάλουμε αντίδραση» απήντησε ο έμπειρος κόουτς στο ερώτημα αν η πίεση για το αποτέλεσμα λειτουργεί αρνητικά.

«Πρέπει να βγάλουμε εγωϊσμό. Χάσαμε τα δυο προηγούμενα παιχνίδια με … κατεβασμένα τα χέρια» είπε και τόνισε πως σε αυτό το ματς, κόντρα στον Ιάλυσο ο ίδιος και οι παίκτες του «θα εστιάσουμε στην εμφάνιση ώστε να μπορέσει η ομάδα να είναι αντάξια των προσδοκιών. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση και μακάρι να πάρουμε και το αποτέλεσμα. Να γυρίσουμε πίσω με βαθμό ή βαθμούς.»

Στα αγωνιστικά, η ομάδα διανύει μια περίοδο κατά την οποία οι απουσίες είναι στο πρόγραμμα. Σε αυτή την αναμέτρηση μοναδικός απόντας είναι ο Πάρης Τσιγαρίδης ο οποίος ταλαιπωρείται από γρίπη.

Σ. Τριάντου – Best TV

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.