- Διαφήμιση -

Σε μία αγωνιστική που είχε πολλά… δώρα, ο Αιολικός φρόντισε να τα αξιοποιήσει και να επανέλθει στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Μυτιλήνης υποδέχθηκε στον «Ταρλά» τον ΑΟ Διαβολιτσίου, του οποίου δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί με το «καθαρό» 3-0, που είχε διαμορφωθεί ήδη από το πρώτο ημίωρο! Έτσι, προσπέρασε στην πρώτη θέση τη Ρόδο, που έχασε στο Κρανίδι, ενώ αποσπάστηκε και στο +3 από Πανιώνιο και ΑΕ Μυκόνου, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

- Διαφήμιση -

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Μακρής άνοιξε το σκορ με πλασέ έπειτα από ασίστ του Άνθη (1-0), στο 14′ ο Μπιέλομπρεκ σημείωσε το 2-0 με ατομική ενέργεια και στο 25′ ο ίδιος παίκτης με σουτ, μετά από ασίστ του Αποστολόπουλου, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Βαμβακάς (Αθηνών)-Καρανδινάκη (Ανατολικής Αττικής)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Νάστος, Μωραΐτης, Παστρικός, Κανελλόπουλος, Αντωνίου (58′ Νικολάου), Στεφάνοβιτς (58′ Μουκίδης), Αποστολόπουλος, Άνθης (58′ Δερμιτζάκης), Μπιέλομπρεκ (78′ Σπόλιαριτς), Μακρής (78′ Μαστοράκης)

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Κώστας Παλαμάρας): Καπατσώρης, Σταματελόπουλος, Θώδης (37′ Βέκκης), Μπακόπουλος (73′ Γκελκέρια), Μπουνιάς, Στραβιάκος (62′ Ουέσλεϊ), Αλεξανδρής (73′ Καντούτσης), Ηλιόπουλος, Μουκιάτος (46′ Τσιγαρίδης), Πάγια.

contactW
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.