- Διαφήμιση -

Ο Κυπάρισσος έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο με την πρωτοβουλία του φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Η διοίκηση της ομάδας εξαίρει την συμπεριφορά του κόσμου που Παραμονή Χριστουγέννων γέμισε το γήπεδο και έστειλε ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

- Διαφήμιση -

Ένα ξεχωριστό ματς διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο της Κυπαρισσίας.

Οι φίλοι του προέδρου αναμετρήθηκαν με τους φίλους του προπονητή και αναβίωσαν σκηνές απείρου κάλλους.

Παίκτες διαφόρων ομάδων, τοπικών, αλλά και εθνικών κατηγοριών συσπειρώθηκαν με αυτούς της ομάδας μας και έστειλαν μήνυμα ενότητας και συμπαράστασης, παίζοντας για την ενίσχυση οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβληματα, σε μια από τις πιο εμβληματικές στιγμές στα χρονικά του Κυπάρισσου.

Εισπράξαμε σεβασμό, αγάπη, καλοσύνη και δώσαμε πίσω ψυχή, ελπίδα και χαμόγελα.

Για την ιστορία, το σκορ έληξε ισόπαλο, κερδισμένη όμως, βγήκε η τοπική κοινωνία, που ανέδειξε πως όταν η ανιδιοτέλεια και ο ανθρωπισμός ενωθούν πετυχαίνουν θαύματα!

Ήταν ένα παιχνίδι γιορτή, που στηρίχτηκε από ανθρώπους όλων των ηλικιών και μας χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι στις εξέδρες παρευρέθηκαν και παρα πολλές οικογένειες.

Το Δ.Σ του συλλόγου αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει εγκάρδια όλους όσους συμμετείχαν και έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην τοπική κοινωνία πως όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Ευχόμαστε υγεία και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, που σε καμία στιγμή δεν μας άφησε να αισθανθούμε μόνοι, στην προσπάθεια μας να κανουν αξιοπρεπείς και χαρούμενες γιορτές οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.