- Διαφήμιση -

Οι αθλητές υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας:

Πετρόπουλος Ηλίας τερματοφύλακας,

- Διαφήμιση -

Πετρόπουλος Αντώνης περιφερειακός

συμμετείχαν σε Καμπ αξιολόγησης και προετοιμασίας της Εθνικής Παίδων.

Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από την κλήση από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας κο Φώντα Λεμπέση, οι συγκεκριμένοι υδατοσφαιριστές του Άργη Καλαμάτας στις 5 – 6 Δεκεμβρίου συμμετείχαν στο κλειστό κολυμβητήριο Πάτρας “Αντ. Πεπανός” σε προπονήσεις – αξιολογήσεις στο 4ο Καμπ αξιολόγησης Παίδων (γενν. 2008 – 2009) από έξι σωματεία της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας, που καλλιεργούν το άθλημα της Υδατοσφαίρισης.

Οι αθλητές επέστρεψαν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους και ευελπιστούμε πως ο ενθουσιασμός από τη συμμετοχή τους θα γεμίσει με περισσότερη διάθεση στις καθημερινές προπονήσεις και στους αγώνες τόσο τους ίδιους, όσο και τους συναθλητές τους στον Άργη Καλαμάτας που σε λίγες μέρες «ρίχνονται» στην μάχη των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα Παίδων.

Οι κλήσεις και η συμμετοχή στα Καμπ αξιολόγησης και προετοιμασίας της Εθνικής Παίδων τώρα του Λούη και του Αντώνη, αλλά και του Πάνου λίγους μήνες πριν, γεμίζουν με αισιοδοξία το τμήμα υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας, όπου συνεχίζει καθημερινά τις προπονήσεις και τους αγώνες με διάθεση, όρεξη και όραμα, για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης στην Καλαμάτα, προάγοντας την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το “ευ αγωνίζεσθαι” και την “ευγενή άμιλλα”.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.