- Διαφήμιση -

Την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου μια ακόμη πανέμορφη και σίγουρα αξέχαστη εξόρμηση, πραγματοποίησε από κοινού ο Σύλλογος Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής” με τον Ε.Ο.Σ. Κλειτορίας στο “Μονοπάτι του Μαγέρου” στον Χελμό.   Η Αγγελική, παλιό μέλος του Ευκλή περιγράφει:Κανένα βίντεο και καμία φωτογραφία δεν μπορεί, να αποτυπώσει, την ομορφιά από τον ελατοσκέπαστο Χελμό και ιδίως τώρα το Φθινόπωρο. Το εντυπωσιακό Πλανητέρο που ξεκίνησε η απαιτητική διαδρομή μας, το ρέμα και τα πλατάνια με τα κίτρινο-κόκκινα φύλλα !!Και πόσο υπέροχοι συνοδοιπόροι ήταν οι φίλοι από τον Ε.Ο.Σ. Κλειτορίας, που προετοίμασαν το μονοπάτι και μας συνόδευσαν !!!Για μένα ήταν από τις πιο όμορφες διαδρομές, που έχει κάνει η Ομάδα μας τα τελευταία χρόνια !Ευχάριστη συντροφιά είχαμε τα 14 παιδιά, φοιτητές στην πόλη μας, που ρουφούσαν την κάθε εικόνα και απολάμβαναν το κάθε βήμα τους !


Περπατήσαμε στην καρδιά του Χελμού, ανεβήκαμε μέχρι τις λάκες, γνωρίσαμε την περιοχή ”Γερμανογκρέμι”, η 3η ψηλότερη κορυφή του Χελμού ο Προφήτης Ηλίας, καθώς τραβερσάραμε στο βουνό μας εντυπωσίασε με τον όγκο και την άγρια ομορφιά του !   Ανυπομονούμε για την επόμενη προγραμματισμένη εξόρμηση του ”Ευκλή” στις 11 Δεκεμβρίου στα ιστορικά μονοπάτια της Ανδρίτσαινας.

- Διαφήμιση -


Σύλλογος Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας “ΕΥΚΛΗΣ”efklis1894@gmail.com
http://spok-efklis.webnode.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.