- Διαφήμιση -

Ο Γιάννης Μαρίνος αποτελεί βασικό στέλεχος της Σπερχογείας τη φετινή σεζον.

Ο ικανότατος με την μπάλα στα πόδια, μέσος, έχει αγωνιστεί στη Β’ Εθνική με τη Ζάκυνθο και στη Γ’ με τα Χανιά και τη Σπάρτη, ενώ έχει πολυετή παρουσία στην παλιά Δ’ Εθνική.

- Διαφήμιση -

Ο ποιοτικός ποδοσφαιριστής μίλησε στο SportsPlus για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, αλλά και για το μέλλον:

Ενα πολυ δύσκολο ματς με τον Ηρακλή εκτός έδρας μια υπολογίσιμη και καλή ομαδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο ευτυχισαμε να παρουμε ενα σπουδαιο διπλο παιζοντας αλλη μια φορα ομορφο ποδοσφαιρο ..ειμαστε πολυ ικανοποιημενοι για την πρωτη μας νικη στο πρωταθλημα ολα τα παιδια εδειξαν παθος και ψυχη μεσα στο γηπεδο ..ομως πρεπει να διορθωσουμε καποια λαθη στον τροπο που αμυνομαστε και να προσπαθουμε σε καθε ματς για το καλυτερο !!θελω να δωσω συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια για το παιχνιδι αυτο !!

Είναι μια καινούργια αρχή για τον ΑΟΣ..νεα διοικηση με πλανο και ορεξη ..Ο ΑΟΣ οπως ολοι ξερουμε μια ομαδα με ιστορια στο μεσσηνιακο ποδοσφαιρο και με βαρια φανελα θεωρω οτι το μελλον ανηκει σ αυτην την ομαδα . Ο κ.δεμπεγιωτης αλλα και ο κυριος κωστας κλαδης μαζι με ολη τη διοικηση κανουν μια υπερπροσπαθεια απ το κακοκαιρι ουτως ωστε αυτη η ομαδα να πρωταγωνιστησει ξανα στα γηπεδα του μεσσηνιακου ποδοσφαιρου και να γυρισει ξανα στις επιτυχιες.

Αυτο ομως θα γινει βημα βημα με οργανωση φτιαχνοντας το γηπεδο ακαδημιες και θεωρω οτι το μελλον ανηκει σ αυτην την ομαδα !οσο για φετος ο στοχος ειναι ξεκαθαρος ειμαστε μια νεα ομαδα με καινουργια προσωπα και πολυ ταλαντουχα κατα τη γνωμη μου ..θελουμε να παιξουμε καλο ποδοσφαιρο και να τερματισουμε οσο πιο ψηλα γινεται .καθε παιχνιδι για εμας θα ειναι τελικος αλλα παρολα αυτα καθε παιχνιδι θα δινουμε τον καλυτερο μας ευατο για αυτη την ομαδα !!!!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.