- Διαφήμιση -

Τον Νίκο Αναστασόπουλο βγάζουν εκτός ομάδας μετά από ξαφνική απόφαση των διοικούντων.

Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η εξής ανάρτηση του:

- Διαφήμιση -

Είσαι το αγκάθι αυτή της ομάδας και θα συνεχίσεις να είσαι δεν σε φοβάμαι και ούτε θα φοβάμαι να εκφέρω την άποψη μου.. η δουλειά σου εφόσον αγαπάς την ομάδα δεν ειναι να παίρνεις θέση και να λες πρόεδρε μην τους πληρώσεις τα Χριστούγεννα ούτε να χαρακτηρίζεις με τα επίθετα που θες εσυ εμένα που δεν σε βλέπω καν..Αγαπώ αυτό που κάνω και τιμάω οποία φανέλα φορέσω με το παρά πάνω επειδή ξέρω οι ρουφιάνοι σου θα στο στείλουν και θα το δεις και δεν φοβάμαι κανέναν γιατί πολύ απλά κάνω τη δουλειά μου.. και ούτε πουλάω οπαδολικη ..δεν έχω κατσει ποτέ να ασχοληθώ με τέτοιου είδους ανθρώπους αλλά εσυ είσαι που κανείς το μεγαλύτερο κακό. Όλα αυτά για το προσωπικό μου κομμάτι… όσο αναφορά την ομάδα το μόνο που έχω να πω όλοι μας πασχίζουμε κάθε Κυριακή να κερδίσουμε…. Εσυ ζεις κάθε Κυριακή και τρέφεσαι να κράξεις τις προσπάθειες αυτές..και όσο για το ουστ και το επίθετο που με χαρακτήρισες παίχτη της πλάκας… θα τα πούμε….

Ποιος θα πιστέψει ότι είναι αγωνιστικοί οι λόγοι της απομάκρυνσης; Πόσο ακόμα θα λειτουργεί ως μικρή ομάδα η τεράστια Μαύρη Θύελλα; Πόσο ακόμα θα κάνουν κουμάντο τηλεμαϊντανοί; Πότε θα κάνει ξαστεριά;

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.