- Διαφήμιση -

Πολύ πετυχημένες αγωνιστικές επιδόσεις για τον δρομέα του Μεσσηνιακού Γ.Σ. Γιάννη Καλογερόπουλο τόσο στη διοργάνωση του Κλασσικού Μαραθωνίου, όσο και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανωμάλου Δρόμου.

Ξεκινώντας με τον Κλασσικό Μαραθώνιο, ο αθλητής του Άρη Τριανταφυλλόπουλου έτρεξε την πρώτη ημέρα στον αγώνα των 10χλμ και κατέλαβε την 10η θέση με επίδοση 33:30, ενώ την δεύτερη ημέρα έτρεξε στον αγώνα των 5χλμ καταλαμβάνοντας την 5η θέση με επίδοση 16:10.

- Διαφήμιση -


Τις εκπληκτικές αυτές του εμφανίσεις , ήρθε να επιβεβαιώσει και η παρουσία του στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανωμάλου Δρόμου που διεξήχθη στα Τρίκαλα. Ο Γιάννης αγωνίστηκε στα 6χλμ όπου με χρόνο 18:48 τερμάτισε στην 6η θέση. Ο προπονητής του, Άρης Τριανταφυλλόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, καθώς ο Γιάννης δείχνει σταθερή βελτίωση και εξέλιξη.

Το μέλλον είναι δικό του και έρχεται να δώσει συνέχεια στη μεγάλη σχολή αθλητών-τριών αντοχής που έχει δημιουργήσει από το παρελθόν ο Μεσσηνιακός Γ.Σ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.