- Διαφήμιση -

Το πρώτο της καθαρό τρίποντο πανηγύρισε η Καλαμάτα 80 απέναντι στον Άρη για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Pre League. Μετά το σπουδαίο εκτός έδρας 2-3 απέναντι στον Κέρκη Σάμου, οι Λύκοι προφυλαξαν την έδρα τους και έφτασαν στο 3-0.

1ο σετ: 25-16
Με σταθερό όπλο το σερβίς – μπλοκ, οι Λύκοι πήραν άνετα το πρώτο σετ. Ο Κανελλόπουλος μοίρασε αριστοτεχνικά το παιχνίδι, παίζοντας πολλές φορές πρώτο χρόνο και ο Οκάμπο τελείωσε τις μπάλες που πήρε.

- Διαφήμιση -

2ο σετ: 25-21
Στο δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ανταγωνιστικοί και με εσωτερικές αλλαγές (και θέσεων των παικτών) παρουσιάστηκαν αξιόμαχοι, για να λυγίσουν στο τέλος στην ικανότητα των παικτών της Καλαμάτας 80 να τελειώσουν δύσκολες φάσεις

3ο σετ: 25-23
Το τρίτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται ακόμα και με 4 πόντους (12-16). Οι Λύκοι αντέδρασαν και με έναν καταπληκτικό Οκάμπο γύρισαν το σετ και το κατέκτησαν για το 3-0 και τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

Κάθε ομάδα είχε από μια σοβαρή απουσία. Από την Καλαμάτα 80 έλειψε ο Δαλακούρας που είναι κλινήρης και από τον Άρη ο διαγώνιος, Αραούχο.

Πριν το ματς ο Δήμος Μπουσούνης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Κατσιαφλάκα για την τετραετή προσφορά του στην Καλαμάτα 80, σε μια πολύ όμορφη κίνηση για έναν αθλητή που δέθηκε με τον σύλλογο.

Καλαμάτα 80 (Ντάκουρης Π.): Κανελλόπουλος, Οκάμπο Χριστόφας Λυκούρεσης, Βιέιτο Μαντέκας με λίμπερο τον Βαγγέλη Ντάκουρη
Αγωνίστηκε και ο Μπλάουελ

Άρης(Πάτρας):Γκαρούτι, Στεφανίδης Χ., Τζελάτη, Κατσιαφλάκας, Αναστασιάδης, Πεντίδης, Πάντσιος (λ)
Αγωνίστηκαν και οι:Κομητούδης,Βάκουλης, Στεφανίδης Αν., Κουτσονίκας

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.