- Διαφήμιση -

Την ήττα με 2-3 σετ γνώρισε η Καλαμάτα 80 από τον Αριστοτέλη Σκύδρας στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της για το 6ο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”.

Ο αγώνας είχε χαρακτήρα άτυπου μικρού τελικού, καθώς ο νικητής θα λάμβανε την τρίτη θέση του τουρνουά.

- Διαφήμιση -

Στο πρώτο σετ, η Καλαμάτα 80 ήταν ανώτερη για μισό και κάτι παραπάνω σετ, προηγούμενη με 16-10. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Οκάμπο με μεγάλη βοήθεια από τον Λυκούρεση.

Ο Σαντοβάλ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Αριστοτέλη Σκύδρας και με τα σερβίς του άλλαξε όλη την εικόνα από τη μέση του σετ για να λήξει με 20-25.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τον Αριστοτέλη να παίρνει μια μικρή διαφορά 3 πόντων, στην οποία αντέδρασε άμεσα η Καλαμάτα 80 και το παιχνίδι πήγαινε πόντο – πόντο, για να το κατακτήσουν οι “Λύκοι” με 26-24 με τον Χριστόφα να τελειώνει το σετ με άσο.

Στο τρίτο σετ το συγκρότημα του Παναγιώτη Ντάκουρη είχε το προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος και δε δυσκολεύτηκε να το κατακτήσει με 25-20.

Στο τέταρτο σετ ο Αριστοτέλης ξεκίνησε με ένα 5-0 και έφτασε στο 14-5, αναγκάζοντας τον Παναγιώτη Ντάκουρη να χρησιμοποιήσει και τα δύο ταιμ άουτ του νωρίς μήπως και αναστρέψει την κατάσταση. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και ο Αριστοτέλης ισοφάρισε άνετα σε 2-2 σετ με 25-15.

Στο ται μπρέικ το ματς πήγαινε πόντο – πόντο μέχρι το 12-12, όταν και ο Αριστοτέλης με ένα σερί 3-0 έκανε το 12-15, παίρνοντας τη νίκη και την τρίτη θέση.

Καλαμάτα 80 (Ντάκουρης Παναγιώτης): Κανελλόπουλος, Οκάμπο, Δαλακούρας, Μαντέκας, Χριστόφας, Λυκούρεσης με λίμπερο τον Βαγγέλη Ντάκουρη

Αγωνίστηκαν και οι: Ξεροβάσιλας, Αραπάκης

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.