- Διαφήμιση -

Θετικές εντυπώσεις άφησε η Καλαμάτα 80 στο πρώτο της φιλικό απέναντι στον Μίλωνα, στην πρεμιέρα του 6ου Τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”.

Οι “Λύκοι” ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί στο πρώτο σετ και με οδηγό τον Οκάμπο προηγήθηκαν ακόμα και με 3 πόντους, για να φτάσουμε στο 20-18. Εκεί η ομάδα της Νέας Σμύρνης με οδηγό τον Εφραιμίδη ισοφάρισε αρχικά και πέρασε μπροστά στη συνέχεια, με τον Χερ να τελειώνει με άσο το σετ (23-25).

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή κεφάλι στο σκορ και πήραν το σετ με 25-22. Ίδια εικόνα είχαμε και στο τρίτο σετ με το τελικό σκορ να είναι 25-19.

Για τους καλαματιανούς ξεχώρισαν σε απόδοση ο Οκάμπο και ο Λυκούρεσης, με όλη την ομάδα να δείχνει θετικά στοιχεία, λαμβάνοντας υπόψη πως ήταν μόλις το πρώτο φιλικό.

Καλαμάτα 80 (Ντάκουρης Παναγιώτης): Κανελλόπουλος, Οκάμπο, Χριστόφας, Λυκούρεσης, Μαουρίτσιο, Μαντέκας με λίμπερο τον Βαγγέλη Ντάκουρη.

Αγωνίστηκαν και οι: Δαλακούρας, Ξεροβάσιλας, Αραπάκης

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.