- Διαφήμιση -

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (10-11/9ου) ο ποδηλάτης του Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” Σταύρος Λόντος έλαβε μέρος στον πρώτο του τριαθλητικό αγώνα super sprint (350 μ. κολύμπι, 5 χλμ. ποδήλατο και 2,5 χλμ. τρέξιμο) στην αθλητική διοργάνωση Epidavros Action 2022 στην Παλαιά Επίδαυρο, κατακτώντας πολύ καλή θέση, 5ος Γενικής και 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία 35-39 ετών, δυστυχώς επειδή δεν συμπληρώθηκε από αθλητές η κατηγορία του, δεν ανέβηκε σε βάθρο, παρ΄ όλα αυτά ήταν μια πολύ καλή θέση, διότι προετοιμάστηκε για αυτόν τον αγώνα μόνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες.  

Ο Λόντος έβγαλε για πρώτη φορά φέτος, το 2022, δελτίο αθλητικής ιδιότητας της Ε.Ο.Π. στον ”Ευκλή”, ενώ για είκοσι χρόνια τον είχε κερδίσει το ποδόσφαιρο και τα τελευταία επτά χρόνια το τρέξιμο, συμμετέχοντας σε δυο μαραθώνιους και αρκετούς αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων.Το τρίαθλο όμως, όπως μας δήλωσε, του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και φλερτάρει αρκετά μαζί του !   Τους διήμερους αγώνες τους συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Επιδαύρου, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και η εταιρία whynot (Smart Marketing Solutions). Πρόκειται για διοργάνωση η οποία διεξάγετε τα τελευταία χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας το δικό της στίγμα στην τριαθλητική κοινότητα.

- Διαφήμιση -


Σύλλογος Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας “ΕΥΚΛΗΣ”efklis1894@gmail.com
http://spok-efklis.webnode.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.