- Διαφήμιση -

Ο Στράτος Παπανικολός κράτησε το μηδέν στην εστία του Εθνικού Μελιγαλά στην εμφατική νίκη με 0-4 στη Σπερχογεία και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας μίλησε στο SportsPlus για το χθεσινό ματς, το παιχνίδι του επόμενου γύρου με τον Ηρακλή Καλαμάτας καθώς και για τη σεζόν που ξεκινά.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε τα εξής:

Το παιχνίδι με τη Σπερχογεία δεν ήταν εύκολο. Πέρα από το γεγονός το ότι ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας της σεζόν, ήταν και απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα. Εμείς μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και η αντιμετώπισή μας ήταν να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση.Ήρθε το πρώτο γκολ και εκεί πιστεύω είναι που η ομάδα λύθηκε.

Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, πάμε να συνεχίσουμε αυτό που βγάλαμε στη Σπερχογεία, δηλαδή να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και χωρίς άγχος να δώσουμε τον αγώνα μας.

Για τη σεζόν, έχουμε γίνει μια πολύ καλή παρέα τα παιδιά μεταξύ μας και στόχος μας είναι μια καλή πορεία και να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε, κάτι που πιστεύω ότι είναι η συνταγή της επιτυχίας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.