- Διαφήμιση -

Σε ενα τρομερό ματς ο Ηρακλής Καλαμάτας πήρε την πρόκριση στην παράταση με 2-4 απέναντι στον ΠΑΣ ΡΑΧΗ.

Οι κανονιέρηδες πήραν δύο φορές το προβάδισμα με τον Πολίτη στο 45′ και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαστακού στο 85′. Για τον Ηρακλή ισοφάρισαν ισάριθμες φορές ο Μιχαλόπουλος με πέναλτι στο 80′ και στο 88′.

- Διαφήμιση -

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση όπου ο πρώτος σκόρερ της Α1 Τοπικής την περσινή σεζόν, Ηλίας Βαΐτσης, έδειξε την εκτελεστική του δεινότητα και στο 93′ έκανε το 2-3. Το τελικό 2-4 έγραψε ο μεγάλος πρωταγωνιστής, Αλκίνοος Μιχαλόπουλος, ολοκληρώνοντας το χατ τρικ του στο 118′.

Οι κυανόλευκοι θα υποδεχθούν τον Εθνικό Μελιγαλά στον τρίτο γύρο του κυπέλλου Μεσσηνίας την προσεχή Τετάρτη.

ΠΑΣ ΡΑΧΗ(Γεωργιόπουλος): Τσέλα Μ., Τριανταφυλλίδης, Μπαστακός, Πολίτης, Λιόλιος, Κωστέας (61′ Τρικουράκης), Μπέγκα, Τσουλάκος (30′ λ.τ. Αβράμης), Ζωγόπουλος, Κράκουλι, Κιόρρι.

Ηρακλής Καλαμάτας(Γαλανόπουλος): Αλάμαρας, Μπρακούλιας (59′ Ψωρομύτης), Τρακάκης, Μαγκλαβάς, Μιχαλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Λύρας (82′ Δαρσακλής), Βλαχάκης, Βαϊτσης, Παπαδέας, Γκρίτζαλης (74′ Παπαδέας).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.