- Διαφήμιση -

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (23/8) η Ελίνα Τζένγκο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέστρεψε από το Μόναχο, έχοντας μαζί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον ακοντισμό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το χρυσό κορίτσι του ακοντισμού, Ελίνα Τζένγκο, επέστρεψε στην Ελλάδα με ένα μεγάλο χαμόγελο και φυσικά φορώντας το χρυσό μετάλλιο.

- Διαφήμιση -

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έγραψε ιστορία στο Μόναχο, καθώς με βολή της στα 65,81μ. (ατομικό ρεκόρ) ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης στον ακοντισμό.

Στο αεροδρόμιο την υποδέχθηκε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, η οποία χάρισε στην Τζένγκο ένα ακόντιο με την υπογραφή της και με το μήνυμα που έλεγε επάνω “Άμμες δε γ’ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες”, που σημαίνει “Εμείς όμως θα γίνουμε καλύτεροι”.

Στόχος της Ελίνας Τζένγκο είναι να πλέον να ανέβει στην κορυφή του κόσμου, αλλά και να σπάσει το ρεκόρ που ανήκει στη Μιρέλα Μανιάνι από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000 όταν είχε στείλει το ακόντιό της στα 67.51μ.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.