- Διαφήμιση -

Τον Σταύρο Τσουλάκο απέκτησε ο νεοφώτιστος στην Α’ Τοπική, ΠΑΣ ΡΑΧΗ. Ο έμπειρος σέντερ φορ ήταν βασικό στέλεχος του νταμπλούχου Μεσσηνίας Πανθουριακού.

Αυτή είναι η τρίτη προσθήκη των Κανονιέρηδων από τον Πανθουριακό, μετά τους Μπαστακό και Λιόλιο.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Κίνηση – ματ με τον Σταύρο Τσουλάκο!

Να… τρελάνει κόσμο στο φετινό μεταγραφικό παζάρι έχει βαλθεί ο νεοφώτιστος στην Α’ τοπική Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ!

Τρανή απόδειξη πως μετά την απόκτηση των Άγγελου Μπαστακού και Νίκου Λιόλιου, η ομάδα μας προχώρησε σε μία ακόμη κίνηση που προκαλεί… θόρυβο. Είμαστε λοιπόν στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Σταύρου Τσουλάκου!

Ο 34χρονος επιθετικός, o οποίος κατέκτησε φέτος το νταμπλ με τον Πανθουριακό, έρχεται να ηγηθεί της “γραμμής κρούσης” του Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ με την εμπειρία και την αδιαμφησβήτητη ποιότητα που διαθέτει.

Όταν έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Θουρία, ο Τσουλάκος αποτέλεσε “μήλον της Έριδος”, όμως με αστραπιαίες κινήσεις του βασικού χρηματοδότη του συλλόγου, Νίκου Λιάππα, ο Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ άφησε στα… κρύα του λουτρού τους επίδοξους μνηστήρες!

Ο Τσουλάκος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Δόξα Καλαμάτας. Σε ηλικία 14,5 ετών μεταπήδησε στον Αστέρα Αρφαρών, με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής στην Α’ τοπική και κατέκτησε την άνοδο στην Δ’ Εθνική. Στον άκρη του πάγκου βρισκόταν τότε ο Αντώνης Μαυρέας.

Τον Γενάρη του 2006 εκτόξευσε την καριέρα του υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, που είχε προπονητή τον Γιώργο Κωστίκ. Αγωνίστηκε κυρίως στην Κ-21 του συλλόγου και πανηγύρισε έναν τίτλο στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Την σεζόν 2007-08 παραχωρήθηκε με την μορφή μονοετούς δανεισμού από τον “δικέφαλο” του Βορρά στον Πανσερραϊκό. Τα “λιοντάρια” κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Β’ Εθνική, με τον Τσουλάκο να καταγράψει 18 συμμετοχές και να σημειώσει 3 γκολ απέναντι σε Πιερικό (2) και Άγιο Δημήτριο (1).

Το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2008-09 ο Καλαματιανός επιθετικός αγωνίστηκε και πάλι ως δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου (Β’ Εθνική), ενώ το δεύτερο εξάμηνο μεταπήδησε στην Μαύρη Θύελλα (Β’ Εθνική).

Στο τέλος εκείνης της σεζόν ο Τσουλάκος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε στον Εορδαϊκό (2009-10 / Γ΄Εθνική), για να ακολουθήσουν ο Πανηλειακός (2010-11 Α / Football League 2), ο ΠΑΣ Κόρινθος (2010-11 Β / Football League 2) και ο Αιολικός (2011-12 / Δ’ Εθνική), με την φανέλα του οποίου πανηγύρισε το Κύπελλο εκείνης της σεζόν.

Η ώρα του επαναπατρισμού του ήρθε την σεζόν 2012-13 για χάρη του Μεσσηνιακού, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ τοπική, το Κύπελλο Μεσσηνίας και την άνοδο στην Γ’ Εθνική, μέσω αγώνων μπαράζ. Ο Τσουλάκος ήταν ένα από τα βασικά… γρανάζια της επιτυχίας των “πράσινων” σημειώνοντας 19 τέρματα.

Το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15 ο υψηλόσωμος φορ πήρε μεταγραφή για τον Πάμισο, απ’ όπου αποχώρησε ένα χρόνο μετά, τον Γενάρη του 2016, με προορισμό την Καλαμάτα.

Την σεζόν 2016-17 ο Τσουλάκος στέφθηκε νταμπλούχος στην Α’ τοπική με την Μαύρη Θύελλα και κατέκτησε την άνοδο στην Γ’ Εθνική, ενώ το δεύτερο μισό της σεζόν 2017-18 επέστρεψε στον Πάμισο για την δεύτερη θητεία του. Στην Μεσσήνη πανηγύρισε την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος Α’ τοπικής.

Ακολούθησε ένας χρόνος στην Ρόδο (2018-19) και ένα ακόμη πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣ Δωδεκανήσου, η ΑΕΡ Αφάντου Ρόδου (2019-20 Α), η Εράνη Φιλιατρών (2019-20 Β), ο Φοίβος Κρεμαστής (2019-20 Β), η ΑΕ Μάνης (2020-21 Α), το Διαβολίτσι (2020-21 Β / Γ’ Εθνική), ο Πάμισος (2021-22 Α) και ο Πανθουριακός (2021-22 Β).

Σταύρο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ και ευχόμαστε να ζήσουμε μαζί πολλές ακόμη όμορφες στιγμές!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.