- Διαφήμιση -

Στον Ίκαρο Καλλιθέας και το πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο 25χρονος καλαματιανός σέντερ Γιώργος Μαυροειδής…
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον power forward Γιώργο Μαυροειδή (25 ετών , 2,08)
Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα έρχεται να ενίσχυση σημαντικά την γραμμή των ψηλών κ να προσθέσει κ άλλο ύψος ….
Πέρσι αγωνίστηκε στην Καλαμάτα B.C ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Έσπερο, Δάφνη Δαφνίου ,Μιλων ,Δραπετσώνα κ Π.Φάληρο”.
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο ικανότατος ψηλός δήλωσε” Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος του Ίκαρου Καλλιθέας από την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της γ εθνικής κατηγορίας. Με αρκετά παιδιά έχουμε ξανασυνεργαστεί και γνωριζόμαστε από παλαιότερες σεζόν και πιστεύω θα έχουμε μια άψογη συνεργασία. Το μόνο που εύχομαι είναι καλή αγωνιστική σεζόν ,μακριά από τις ατυχίες και να βγάζουμε τον καλύτερο δυνατό μας εαυτό σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα έτσι ώστε να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το τέλος της σεζόν.Ευχαριστώ την διοίκηση κ τον προπονητή που έκαναν την απόφαση μου εύκολη”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.