- Διαφήμιση -

Δε θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής η ΑΕΚ Καλαμάτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Νταουτάκη στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook:

- Διαφήμιση -

“ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους οσους καταφεραν να ανεβασουν την ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ στην ανωτερη κατηγορια του νομου μας…. και ενα μεγαλο συγγνωμη σε ολους αυτους που δεν καταφεραμε απο εκρεμοτητες τις προηγουμενηε διοικησεις να κατεβασουμε την ομαδα μας στο νεο πρωταθλημα…..
Οφειλω να ομολογησω οτι εκανα οτι ηταν δυνατον και ανθρωπινο να κατεβασω την ομαδα μας…. σημερα ομως το πρωι καταθετοντας τα δικαιολογητικα καθως και το χρηματικο τιμημα για την νεα σεζον στο πρωταθλημα και στο κυπελο… εμαθα απο την ΕΠΣμεσσηνιας οτι για να κατεβει η ομαδα μας ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΦΑΠΑΞ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ……. ΚΑΠΟΙΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ… που η προηγουμενη διοικηση ειχε αφησει απληρωτο… παρα τις προσπαθειες μου να πληρωσω το χρεος σε λιγο διαστημα και πριν κανω οποια μεταγραφη…. η ΕΠΣΜ ηταν καθετη….
και ερχομαι να ρωτησω τη κ.ΕΠΣΜ ??? πως αφησατε την καθε ομαδα να παρει τα δελτια των παικτων χωρις να σας πληρωνει???? με τι δικαιολογια δινατε τα δελτια χωρις να π΄ληρωθητε απο την καθε ομαδα????? με τι δικαιολογια καλυπτατε ολο αυτο το χρεος απο δελτια τα οποια αφησατε να κανει μεταγραφες και το δεκεμβριο η καθε ομαδα?????
πως αποφασισατε σημερα να μην δεχτειτε το οποιο διακανονισμο??? αλλα να απαντησω το τι μου ειπε πρωην παραγοντας τις ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ στο κινιτο μου τηλ…. οτι κατοπιν συνενοησεως με τον προεδρο τις ενωσεις ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ…. με τον οποιο μπορει να τον εκτιμω αφανταστα και να τον σεβομαι ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ….
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ….
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ……
Α”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.