- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Βέλλης έκανε μια πολύ καλή σεζόν στον ΑΟ Διαβολιτσίου, συμβάλλοντας στην πολύ καλή πορεία της ομάδας. Ο ίδιος ανανέωσε με τους Νερατζούρι και μίλησε στο SportsPlus.

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Σίγουρα η ομάδα έκανε την καλύτερη επιλογή σε παίκτες που θα μπορούσε να κάνει εφόσον θέλει να πάει τόσο καλά η σεζόν όσο και πέρσι. Χαίρομαι που συνεχίζω στο Διαβολίτσι και θέλω να προσφέρω πολλά ακόμη.Ωστόσο σε καθε ομάδα είναι σημαντικό να αλληλουποστηριζόμαστε όπου αυτό σημαίνει ότι όσο καλά προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε εμείς οι παίχτες σε αυτό που κάνουμε, τόσο καλά να μας αντιμετωπίσει και η διοίκηση της ομάδας σε αυτή τη δύσκολη Γ εθνική.

Τέλος είναι σημαντικό η κάθε ομάδα που κοιτάει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί να μπορεί να έχει ικανοποιημένους τους παίχτες της ώστε και αυτοί να είναι χαρούμενοι και να δίνουν το 100% σε αυτό που κάνουν.Τότε η επιτυχία θα ειναι σίγουρη και φετος.Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με πολλές επιτυχίες !”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.