- Διαφήμιση -

Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε με την εθνική ομάδα κορασίδων της Κύπρου ο Θανάσης Γεωργίου.

Τα δεκάλεπτα: 12-8, 20-17, 47-22, 58-42

- Διαφήμιση -

Κύπρος (Θ. Γεωργίου): Μιχαήλ 14, Κουλουμη, Νικολακοπούλου 3, Πατσαλίδου 17, Σωτηρίου 8, Σάββα 5, Φτερουδη, Σιαμπουλλή, Ευτυχίου 6, Χρυσοστόμου 4, Μορφίτη 1, Γενναρη.

Αρμενία (Α. Βατιάν): Γκαμπριελιάν 18, Ζ. Χαχατριάν 2, Ε. Χαχατριάν, Σακιάν 7, Σαργκσιάν, Γκριγκοριάν, Χαϊραπετιάν, Χουναγιάν, Σ. Χαχατριάν, Κρουμίαν 15, Σαρκίς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συγχαρητήρια στην Εθνική Γυναικών Κ16 για την σπουδαία πορεία που πραγματοποίησαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Κ16 Γ’ κατηγορίας της FIBA, όπου κατεκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Οι νεαρές μας καλαθοσφαιρίστριες που θυσίασαν πολλά για την #TeamCyprus και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για να μας φέρουν το χρυσό μετάλλιο και να μας γεμίσουν με υπερηφάνεια. Το μέλλον τους ανήκει και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουν μια λαμπερή πορεία στον χώρο της καλαθοσφαίρισης.

Ένα τεράστιο μπράβο στο προπονητικό μας επιτελείο, τον προπονητή, Θανάση Γεωργίου , και την βοηθό προπονήτρια, Galatia Agiomamiti. Δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι προπονητές, που δούλεψαν πολύ σκληρά όλο το καλοκαίρι και έφεραν την επιτυχία αυτή στην χώρα μας. Στηρίξαμε από νωρίς και με όλες μας τις δυνάμεις το προπονητικό μας επιτελείο και νιώθουμε δικαιωμένοι για τις επιλογές μας.

Εμείς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, χωρίς μεγάλα λόγια, με μοναδικό μας γνώμονα την ανάπτυξη και πρόοδο του αθλήματος μας.

CyprusBasketball #OneLoveOnePassion

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.