- Διαφήμιση -

Ο Βαγγέλης Καπατσώρης έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον ΑΟ Διαβολιτσίου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην πολύ καλή πορεία των Νερατζούρι.

Ο ικανότατος τερματοφύλακας ανανέωσε με τον ΑΟΔ και μίλησε στο SportsPlus:

- Διαφήμιση -

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για τρίτη σεζόν στον ΑΟΔ. Το πλάνο της ομάδας για την νέα σεζόν, το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια και η εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπο μου με έκανε να μην σκεφτώ στιγμή τον εαυτό μου μακριά από τον ΑΟΔ, παρά τις προτάσεις που δέχτηκα από αξιόλογες ομάδες της κατηγορίας.

Ανυπομονώ να ξεκινήσει η φετινή σεζόν που ειναι η πιο απαιτητική και η πιο δύσκολη Γ εθνική των τελευταίων ετών και ο προσωπικός μου στόχος είναι μέσα από την σκληρή δουλειά να μπορέσω να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο ώστε να βοηθήσω στο έπακρο την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της την ερχόμενη σεζόν και ενδεχομένως μέσα από την επιτυχία της ομάδας να μπορέσω και εγώ να κάνω το βήμα παραπάνω.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.