- Διαφήμιση -

Με τον Παναγιώτη Ντάκουρη στην τεχνική ηγεσία θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν η Καλαμάτα 80 το ταξίδι της στην Pre League, όπως μας είχε ενημερώσει και ο έφορος της ομάδας, Δήμος Μπουσούνης στη συνέντευξη του στο SportsPlus.

Σειρά παίρνει τώρα το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, καθώς και οι παίκτες που θα παραμείνουν στους Λύκους, οι οποίοι θα έχουν και φέτος ξεκάθαρα πρωταγωνιστικούς στόχους.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

•Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Ο κύριος Ντάκουρης αναλαμβάνει ξανά το σχεδιασμό της ομάδας που θα εκπροσωπήσει επάξια την πόλη της Καλαμάτας στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Preleague Βόλεϊ Ανδρών με στόχο την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Volleyleague. Ευχόμαστε στον κοουτς Ντάκουρη καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

GoWolves #PreleagueMen #aok80 #kalamata #kalamata80 #messinia #greece #hellas #volleyball #volley #pallavolo #ThisIsKalamata #ThisIsOurHouse #DefendYourHouse #TrustTheProcess #InTheMaking #Believe

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.