- Διαφήμιση -

Πρόταση στον Γιάννη Πασά αρχισκόρερ της Βέροιας, περσινής πρωταθλήτριας του Βορείου Ομίλου, έχει καταθέσει εδώ και λίγα 24ωρα η ΠΑΕ Καλαμάτα. Ο ικανός σέντερ φορ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ σε όλη την Super League 2 καθώς κατάφερε να σημειώσει 24 συνολικά τέρματα στην πιο παραγωγική σεζόν της ποδοσφαιρικής του καριέρας.


Όπως ήταν φυσικό ο ποδοσφαιριστής κέντρισε το ενδιαφέρον της ΠΑΕ και του Σάκη Τσιώλη και έτσι του έγινε πρόταση συνεργασίας. Από ώρα σε ώρα και μέρα σε μέρα αναμένεται η απάντησή του και δεν αποκλείεται να πει το «ναι» αφού το πλάνο της Καλαμάτας για άνοδο τη νέα σεζόν δεν είναι απλά μεγαλόπνοο αλλά και ρεαλιστικό. Άλλωστε διαθέτει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις αρχής γενομένης από τον πρόεδρο Γιώργο Πρασά και εν συνεχεία το ικανό τεχνικό και οργανωτικό τιμ για να «χτίσει» ακόμη ψηλότερο το «οικοδόμημα» που λέγεται «Μαύρη Θύελλα» και πάνω σε μια περσινή σεζόν που μέσα από τις όποιες κακουχίες και δυστοκίες κατόρθωσε να τερματίσει στις υψηλές θέσεις του πίνακα.

- Διαφήμιση -

Σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό παίζει και το γεγονός ότι η ομάδα έχει ήδη προνοήσει και φροντίσει για μια βασική προϋπόθεση που πέρυσι ανέτρεψε όλο τον προγραμματισμό της. Ξεμπερδεύοντας δηλαδή από νωρίς με το κομμάτι της αδειοδότησης που της επιτρέπει να λειτουργήσει όπως επιθυμεί σε όλα τα επίπεδα.

Στα λοιπά αγωνιστικά, εκεί όπου άλλωστε είναι τώρα στραμμένη η προσοχή όλων, ο Δημήτρης Ταϊρης, ο πορτιέρο – πρωταγωνιστής της τελευταίας διετίας για την καλαματιανή ΠΑΕ, φαίνεται πως έριξε ξανά γέφυρες επικοινωνία με την ομάδα.

Ως γνωστόν ο ικανός πορτιέρο αρχικά όλα έδειχναν πως θα μείνει ζήτησε να φύγει. Λίγο καιρό αργότερα εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει και να συνεχίσει να προσφέρει στον σύλλογο από το πόστο του! Εκτός εξαιρετικού απροόπτου η συνεργασία των δυο πλευρών θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Η ΠΑΕ περιμένει επίσης τον Μπακαγιόκο Τζούνιορ. Ο ικανός στόπερ αναζητούσε ποδοσφαιρική στέγη αλλού έχοντας ωστόσο δώσει συγκεκριμένο χρονικό  περιθώριο που σιγά σιγά εκπνέει. Σε περίπτωση που δεν βρει σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του τότε θα παραμείνει κι αυτός στο ρόστερ του Σάκη Τσιώλη. Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός στόπερ.

Σίσσυ Τριάντου – Best Tv

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.