- Διαφήμιση -

Ο ταλαντούχος Σταύρος Αγγελής συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη Πατρών, παραμένοντας στην ομάδα της Πάτρας παρά τις προτάσεις που είχε.

Ο ίδιος δήλωσε στο SportsPlus:

- Διαφήμιση -

“Η απόφαση μου να συνεχίσω στον Άρη Πατρών στηρίχτηκε κυρίως στον επαγγελματισμό και την οργάνωση που έχει η ομάδα.Το επίπεδο των προπονήσεων και όλα τα αγωνιστικά με έκαναν να πω εύκολα το ναι.νόμιζω πως στο τοπικό λίγες ομάδες είναι που δουλεύουν σε επαγγελματικά πρότυπα και θεωρώ πως ο Άρης λειτουργεί τέλεια σε όλους τους τομείς.


Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Άρη Πατρών στον στόχο της ανόδου, αν και υπάρχουν πολύ καλές ομάδες που έπεσαν και από την Γ Εθνική πχ Παναιγιάλειος, Διαγόρας Βραχναίικων και έτσι έχει δυναμώσει παρά πολύ το πρωτάθλημα.Πιστεύω στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου και θεωρώ πως θα είμαστε 10 φορές πιο ανταγωνιστικοί από ότι πέρυσι.Η πρώτη χρόνια ήταν αναγνωριστική διότι πολλοί παίκτες παίζαμε μαζί για πρώτη φορά, αλλά αυτή τη χρόνια δεν υπάρχει δικαιολογία.Ένα ακόμη θετικό ότι από την 1η αγωνιστική θα παίζουμε στο γήπεδο μας που έχουμε δείξει ότι εκεί μέσα δεν παίρνει κανένας τίποτα εύκολα, ακόμα και ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Θα βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου να καταφέρει τον στόχο της και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε ομαδικό.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.