- Διαφήμιση -

Ο Αλέξης Κορογώνας ήταν ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας της Καλαμάτας 80, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και της ανόδου στη Γ Εθνική.

Ο έμπειρος και ικανότατος κόουτς είχε να διαχειριστεί ένα πολύ νεανικό ρόστερ, κάτι το οποίο έκανε μαεστρικά και οδήγησε τους Λύκους στη μεγάλη επιτυχία.

- Διαφήμιση -

Ο ίδιος δήλωσε στο SportsPlus μετά τον τρίτο τελικό:

” Ήμασταν αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη και κατ’ επέκταση το πρωτάθλημα και αυτό φάνηκε από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο.Επιβαλαμε το ρυθμό μας ,καταφέραμε να χτίσουμε διψήφια διαφορά και θεωρώ ότι δεν κοιτάξαμε καθόλου πίσω μας.

Δεν δεχτήκαμε την πίεση που περίμενα από τον Πολύβιο και όσο περνούσε το ματς, φαινόταν ότι θα φτάναμε χωρίς δυσκολία στη νίκη. Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση από όλους τους παίκτες που έδειξαν χαρακτήρα, ανεξάρτητα από το νεαρό της ηλικίας τους.

Γενικά είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που καταφέραμε να συνδυάσουμε τον πρωταθλητισμό με την ανάδειξη νέων παικτών. Πρωταγωνιστές της φετινής ομάδας ήταν κυρίως οι έφηβοι και οι νέοι παίκτες της ομάδας μας, γεγονός που μας δίνει μεγάλη χαρά. Πιστεύω, αν δεν κάνω λάθος, ότι η φετινή ομάδα είναι από τις μικρότερες σε μέσο όρο ηλικίας που καταφέρνει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ήταν ένα απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα που κράτησε πολύ σε διάρκεια. Ιδιαίτερο γεγονός ήταν η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα, κατά την οποία οι αντίπαλοι μας ενισχύθηκαν σημαντικά.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου που κατάφεραν να κατακτήσουν τον στόχο μας, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της σεζόν.

Κοιτάζουμε πλέον με αισιοδοξία την επόμενη μέρα και τη συμμετοχή μας στην Γ’ Εθνική για την οποία, από αύριο κιόλας, θα αρχίσει το πλάνο.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.