- Διαφήμιση -

Όντας καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η Καλαμάτα 80 επικράτησε με 58-46 του Πολύβιου και πήρε τον τίτλο στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Σε ένα γεμάτο από 800 και πλέον φιλάθλους των δύο ομάδων κλειστό της Τέντας που δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα οι Λύκοι ήταν ανώτεροι και επικράτησαν σχετικά άνετα του Πολύβιου.

- Διαφήμιση -

Μετά το νευρικό πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι πάτησαν το γκάζι και με πρωταγωνιστές τους Παυλόπουλο και Χρονόπουλο αλλά και με μαεστρική καθοδήγηση από τον Αλέξη Κορογώνα έχτισαν διαφορά ασφαλείας.

Ο Πολύβιος κατάφερε να μειώσει μέχρι και τους 7 πόντους στην τελευταία περίοδο (51-44), αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει την ανατροπή.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, έγινε και η απονομή από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρο Κουκάκη

Οι διαιτητές: Αναστόπουλος, Τσιμπούρης

Τα δεκάλεπτα: 15-11, 37-24, 48-34, 58-46

Καλαμάτα 80 (Κορογώνας): Χρονόπουλος 22(1), Γεωργουλάκος 4, Αλεξανδρόπουλος 3, Μαθιόπουλος 2, Μουργής 1, Σαρρής, Κομπότης, Παυλόπουλος Χ. 24(2), Αναστασόπουλος, Μήλας 2

Πολύβιος (Θεοδωρόπουλος): Τζιούβελης 6, Τρυφωνόπουλος 9(1), Μπραούσι, Θεοδωρόπουλος, Κωτσιόπουλος 7(1), Τσικούρης 8(1), Γεωργανάς 10, Σιαμπής, Κυριακόπουλος 4, Κουτίβας 2

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.