- Διαφήμιση -

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται απόψε (21:00, ΕΡΤ3, LIVE από το newsit.gr) στο ΣΕΦ, στον πρώτο μεταξύ τους τελικό της Basket League.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα παλέψουν για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στο μπάσκετ ύστερα από τέσσερα χρόνια, με τη σειρά να κρίνεται στις τρεις νίκες και τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα έδρας, μιας και τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

- Διαφήμιση -

Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Γιώργο Βόβορα να έχουν ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες τους.

Ο Ολυμπιακός μοιάζει να είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, λόγω πλεονεκτήματος έδρας αλλά και καλύτερης παρουσίας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα τα δώσει όλα για να διατηρήσει τα σκήπτρα του στο ελληνικό μπάσκετ.

Στην κανονική περίοδο, οι δύο «αιώνιοι» μοιράστηκαν τις νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια, περνώντας μάλιστα ο ένας από την έδρα του άλλου. Στις 22 Νοεμβρίου ο Παναθηναϊκός, παρότι βρέθηκε πίσω με 59-45, κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το ΣΕΦ αφού επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 81-76 κάνοντας επιμέρους σκορ 33-17 στην τέταρτη περίοδο.

Στις 11 Απριλίου ο Ολυμπιακός απάντησε με νίκη στο ΟΑΚΑ. Με ένα επιμέρους 12-5 στα τελευταία έξι λεπτά κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση με 68-62.

Διαιτητές του 1ου τελικού, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, στο ΣΕΦ, ορίστηκαν οι Παπαπέτρου, Πουρσανίδης Γ. και Πιτσίλκας.

Η σειρά θα μεταφερθεί την προσεχή Τρίτη (14/6, 21:00) στο ΟΑΚΑ και θα επιστρέψει στο ΣΕΦ την επόμενη Παρασκευή (17/6, 21:00). Αν χρειαστούν, ο τέταρτος αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ (20/6, 21:00) και ο πέμπτος στο ΣΕΦ (22/6, 21:00).

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.