- Διαφήμιση -

Η Ελλάδα με πρωταγωνιστή για ακόμη ένα ματς τον Μπακασέτα, νίκησε 3-0 την Κύπρο και έκανε το 3 στα 3 στο Nations League φτάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Σκόραρε και πάλι ο αρχηγός της Εθνικής, ενώ μοίρασε και μια ασίστ στον Παυλίδη ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ. Το κερασάκι στη τούρτα το έβαλε ο Λημνιός με φανταστικό σουτ, αλλά ο ίδιος στάθηκε άτυχος στις καθυστερήσεις καθώς αποχώρησε με φορείο λόγω τραυματισμού.

- Διαφήμιση -

Ο αγώνας

Η Ελλάδα για ένα ακόμη παιχνίδι μπήκε αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο, βάζοντας πλώρη από νωρίς στην κατάκτηση της νίκης.

Στο 9ο λεπτό ο συνήθης ύποπτος στα τελευταία ματς, Τάσος Μπακασέτας με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Το γκολ του αρχηγού της Εθνικής έλυσε τα πόδια των Ελλήνων διεθνών, οι οποίοι συνέχιζαν να πιέζουν και 11 λεπτά αργότερα έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, με τον Μπακασέτα να εκμεταλλεύεται το λάθος της κυπριακής άμυνας και να τροφοδοτεί τον Παυλίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 2-0 απλουστεύοντας την κατάσταση.

Οι Κύπριοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν κάνοντας πολλά λάθη στην άμυνα. Ωστόσο στο 40ο λεπτό λίγο έλειψε να μειώσουν το σκορ, όταν μετά από κόντρα επίθεση ο Πίττας βρέθηκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο, με τον πρώτο να μη καταφέρνει να σκοράρει και τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με την Ελλάδα να έχει την κατοχή και τελικά να βρίσκει και τρίτο τέρμα στο 48ο λεπτό με φανταστικό σουτ του Λημνιού έξω από την περιοχή, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη.

Τα επόμενα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την Εθνική να έχει την κατοχή της μπάλας και να φτάνει κοντά και σε τέταρτο γκολ, αλλά ο Μιχαήλ έδιωξε την κεφαλιά του Μασούρα.

Το φινάλε όμως του αγώνα επιφύλαξε μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού ο Δημήτρης Λημνιός στις καθυστερήσεις του αγώνα αποχώρησε με φορείο, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό, με τους συμπαίκτες του να παγώνουν.

Newsit.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.