- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Γιαννακόπουλος ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης του Πανθουριακού με τον ΑΟ Πάτραι. Ο ικανότατος αμυντικός πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς με άπιαστο αριστερό σουτ στο αριστερό παραθυράκι της αντίπαλης εστιας.

Ο ίδιος αποτελεί βασικό στέλεχος της φετινής ομάδας του Πανθουριακού που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Μεσσηνίας.

- Διαφήμιση -

Ο ίδιος μίλησε στο SportsPlus λίγο μετά τη λήξη του αγώνα:

” Σίγουρα δεν ειναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ αξιόλογη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Ο τρόπος που δεχτήκαμε το γκολ μας αφήνει πίκρα και βλέποντας πως δεχτήκαμε και το γκολ με τον Παλληξουριακο θεωρώ ότι αδικούμε τους εαυτούς μας κατά πολύ.

Τώρα έρχεται το ρεπο με το Τσιλιβη και ειναι καλη ευκαιρία να ανασυγκροτηθούμε, να επιστρέψουν και τα παιδιά που ειναι τραυματίες γιατί και αυτό παίζει τον ρόλο του. Τώρα βάζουμε το κεφάλι κάτω, θα δούμε τι κάναμε λάθος και πιστεύω ότι θα είμαστε μια από τις τρεις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για την Γ Εθνική.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.