- Διαφήμιση -

Ένα σπουδαίο διπλό πήρε ο Πολύβιος στην Τέντα απέναντι στην Καλαμάτα 80 με 63-68.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, πίεσαν σε ολόκληρο το γήπεδο και έφτασαν σε εύκολα καλάθια.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πολύβιος αντέδρασε και έφτιαξε…μομέντουμ υπέρ του με εύστοχα τρίποντα όταν η Καλαμάτα 80 γύρισε την άμυνα της σε ζώνη.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος, με τον Πολύβιο να διατηρεί μικρό προβάδισμα και την Καλαμάτα 80 να χάνει εύκολα καλάθια όταν η διαφορά ήταν στον πόντο για να γυρίσει την κατάσταση.

Οι παίκτες του Πολύβιου αποδείχθηκαν εντέλει πιο ψύχραιμοι και πανηγύρισαν ένα σπουδαίο διπλό, ισοφαρίζοντας στις νίκες σε 1-1 με τα πλέι οφ να ξεκινούν ουσιαστικά από την αρχή, με την Καλαμάτα 80 να έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Στπ γήπεδο ήταν πολύς κόσμος, με 50 περίπου οπαδούς του Πολύβιου, και άπαντες αποζημιώθηκαν με ένα δυνατό και αμφίρροπο ντέρμπι.

Οι διαιτητές: Αναστόπουλος, Τσουβάλης

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 35-31, 47-50, 63-68

Καλαμάτα 80 (Κορογώνας): Χρονόπουλος 9(1), Γεωργουλάκος 5, Αθανασόπουλος 7(1), Μαθιόπουλος 2, Μουργής 14(1), Παναγιωτόπουλος 1, Κομπότης, Παυλόπουλος 18, Μήλας 4

Πολύβιος (Θεοδωρόπουλος): Τζιούβελης 20(3), Τρυφωνόπουλος 10(3), Σιαμπής, Θεοδωρόπουλος, Κωτσόπουλος 2, Τσικούρης 7, Γεωργανάς 13, Σιαμπάνης, Κυριακόπουλος 6, Κουτίβας 10

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.