- Διαφήμιση -

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Παμίσου επί του Πρωτέα Καλαμάτας με 64-44, σε αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, η οποία κρατά ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής την ομάδα της Μεσσήνης.

Με κορυφαίους τους Μουραφέτη, Ηλιόπουλο και Αθανασόπουλο οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και πήραν δίκαια την 5η νίκη τους στο πρωτάθλημα. Ήταν από την αρχή του ματς μπροστά στο σκορ και κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά στην επανάληψη όταν και έδειξαν χαρακτήρα και μεγάλη επιθυμία για το αποτέλεσμα.

- Διαφήμιση -

Από την άλλη πλευρά ο Πρωτέας Καλαμάτας φάνηκε “άδειος” βαθμολογικά αλλά και επηρεασμένος από τις πολλές απουσίες (Σκοπέτος, Αλοιμονος, Φλώρος, Τσιφτσής κα) ενώ, ταυτόχρονα, ο Δημήτρης Σμυρλής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα παιδιά, κυρίως από το παιδικό τμήμα.

ΠΡΩΤΕΑΣ 44

ΠΑΜΙΣΟΣ 64

Διαιτητές Ρίζος, Ξηρόκωστας

Δεκάλεπτα 15-20, 23-38, 31-55, 44-64

Πρωτέας (Σμυρλής) : Μπαλόπουλος 30(3), Κυριακίδης 2, Αλεξόπουλος 2, Ζερβάκης 4, Καρτάλιας 2, Νικολόπουλος 2, Κουρέτας, Ανδρινόπουλος, Μπεκυράς 2, Πανταζής

Πάμισος : Πετρόπουλος 2, Θεοδωρόπουλος, Μπογράκος 9, Κυριακίδης, Ηλιόπουλος 18(1), Ποδοχωρίτης 6, Αθανασόπουλος 12, Μουραφέτης 17(3).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.