- Διαφήμιση -

Λίγο πριν το πέσιμο της αυλαίας και το τελευταίο παιχνίδι με την Κηφισιά εκτός έδρας, ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει στη Μαύρη Θύελλα. Πρώτο κομμάτι στο παζλ είναι ο προπονητής. Όπως ήδη έχουμε γράψει το όνομα του Σάκη Τσιώλη είναι αυτό που έχει επικρατήσει εδώ και μέρες και μετά την προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο Γιώργο Πρασά ορίστηκε και η ημέρα της επίσημης παρουσίασής του. Αυτό θα συμβεί την ερχόμενη Τρίτη, στα γραφεία της ΠΑΕ στην Καλαμάτα, όπου αναμένονται με ενδιαφέρον και οι πρώτες δηλώσεις του παλιού γνώριμου της “μελανόλευκης”.

Η συνεργασία αυτή διαδέχεται μια παλαιότερη πριν από σχεδόν 17 χρόνια. Η προηγούμενη φορά που ο κ. Τσιώλης είχε καθίσει στον πάγκο της “Καλαμάτας” ήταν τη σεζόν 2004-05, έχοντας τότε, 16 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες.

- Διαφήμιση -

Τελευταία ομάδα του 63χρονου προπονητή ήταν η Παναχαϊκή τη σεζόν 2018-2019. Στο παρελθόν έχει δουλέψει σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Ναυπακτιακό, Πρέβεζα, Πατραϊκό, Ιωνικό, Λεβαδειακό, Θρασύβουλο, Ολυμπιακό Βόλου, Αρη, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, ΑΕΛ και Κέρκυρα.

Ενδιαφέρον βεβαίως έχει και το κομμάτι που αφορά στον Γιάννη Μπελά. Ο νυν προπονητής κλήθηκε να σηκώσει το βάρος της ομάδας σε μια κρίσιμη περίοδο -μετά την αποχώρηση του Νίκου Αναστόπουλου, σχεδόν μεσούσης της σεζόν – κάνοντας μάλιστα τον ντεμπούτο του ως πρποονητής, κρατώντας την κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας του Β΄ ομίλου… Η προσφορά του αναγνωρίζεται  και μένει να φανεί ποιά θα είναι η συνεργασία του με την ομάδα την επόμενη σεζόν….

Με Κηφισιά για φινάλε με νίκη

Στο μεταξύ, η αντίστροφη μέτρηση για τον …τερματισμό στο πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος της. Την Κυριακή το μεσημέρι (14:45) η Καλαμάτα αντιμετωπίζει την Κηφισιά.
Στο παιχνίδι αυτό δεν αγωνίζεται ο Φελίπε, σκόρερ του τρίτου γκολ στο ματς της Τετάρτης με την Επισκοπή στην Καλαμάτα, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες. Στον αντίποδα Τάτος και Παπατόλιος βρίσκονται σε διάθεση του προπονητή τους.

Στόχος στο παιχνίδι αυτό είναι βεβαίως το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μια νίκη με την οποία η ΠΑΕ Καλαμάτα θα ρίξει “τίτλους τέλους” σε μια χρονιά που αν μη τι άλλο κυριάρχησε το σασπένς…. Αφού από τη μια την μεσσηνιακή ΠΑΕ ταλάνισε η “δυστοκία” της αδειοδότησης κι από την άλλη, η υπόθεση με τις κάρτες υγείας που ήρθε κι έβαλε… “ταφόπλακα” στις όποιες ελπίδες για άνοδο. Αφού θυμίζουμε πως με την ένσταση που κέρδισε ο Λεβαδειακός στέρησε τέσσερις πολύτιμους βαθμούς και την πρωτιά στην “Μαύρη Θύελλα”.


Μια χρονιά λοιπόν, που οι στόχοι αναπροσαρμόστηκαν, ορισμένα πρόσωπα άλλαξαν, οφείλουμε όμως να κρατήσουμε -για να είμαστε δίκαιοι – την προσπάθεια των παικτών και του προπονητικού τιμ. Τα πρόσωπα που “πρωταγωνίστησαν” εντός του γηπέδου εκεί όπου δόθηκαν οι μεγάλες μάχες και κατόρθωσαν υπό τις δύσκολες αυτές συνθήκες να κρατήσουν την ομάδα ζωντανή και στην τρίτη θέση (αν δεν αλλάξει κάτι αύριο).


Το γεγονός πως η προετοιμασία για τη νέα σεζόν ξεκινά ήδη από τώρα  είναι αν μη τι άλλο δείγμα πως η διοίκηση θέλει να εγκαίρως και με σωστό τρόπο να οργανωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα, να στηθεί απο νωρίς το παζλ και να αποφευχθούν οι όποιες … αστοχίες ώστε τη νέα χρονιά αυτό που χάθηκε φέτος να διεκδικθεί με αξιώσεις εντός -και μόνον- του αγωνιστικού τερέν…

Σίσσυ Τριάντου – Best Tv

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.