- Διαφήμιση -

Ο Τάσος Κωνσταντακόπουλος αποτέλεσε βασικό γρανάζι της ομάδας του Πανθουριακού που κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής κατηγορίας. Ο κορυφαίος τερματοφύλακας αποτέλεσε και στον σημερινό αγώνα “φύλακα άγγελο” της εστίας του Πανθουριακού, κρατώντας την ανέπαφη και συμβάλλοντας αποφασιστικά στο να έρθει το πρωτάθλημα.

Ο ιδιος μίλησε στο SportsPlus αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Κυπαρισσία.

- Διαφήμιση -

“Αρχικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που ήρθε και μας στήριξε σήμερα και καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά, σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι. Το γεγονός ότι πηγαίναμε για δύο αποτελέσματα μας οδήγησε στο να εστιάσουμε στο πως δε θα δεχθούμε κάποιο τέρμα, κάτι το οποίο και καταφέραμε.

Παιζαμε στην έδρα μας όμως, και δε γινόταν να χαθεί το πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που είμαστε πρωταθλητές. Αποδείξαμε σε όσους δεν μας πίστευαν ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στα μπαράζ και δίκαια φτάσαμε στον τίτλο.

Δε σταματάμε εδώ όμως. Έχουμε τον τελικό κυπέλλου την Τετάρτη και πάμε να πάρουμε την κούπα.

Μετά έχουμε και τα μπαράζ ανόδου, στα οποία θέλουμε κι εκεί την πρωτιά και γενικότερα δε θέλουμε να αφήσουμε τίτλο για τίτλο. Οτιδήποτε κρίνεται θέλουμε να το κατακτήσουμε και έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.