- Διαφήμιση -

Μια ιστορική πρόκριση στον τελικό πανηγύρισε η ΑΕ Μάνης επικρατώντας με 2-1 του Παμίσου Μεσσήνης στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου ματς.

Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο καθώς το πρώτο μέρος έμεινε στη λευκή ισοπαλία.

- Διαφήμιση -

Στο 66′ ο Μουστάκας με εξοχή εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ και στο 78′ ο Χελάς με σουτ έκανε το 2-0. Οι Νησιώτες έβαλαν φωτιά στο ματς με τη μείωση του σκορ με τον Βλάχο στο 86′, αλλά τίποτα δεν άλλαξε και οι Μανιάτες πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση στον τελικό.

Μια πρόκριση τη οποία αφιέρωσαν στον Κόλκα άπαντες στο στρατόπεδο των Μανιατών, οι οποίοι έχουν μπροστά τους και τα πλέι οφ ανόδου.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2186356781515903&id=100004248076444

ΑΕ Μάνης (Δρούγας): Σταθάς, Χατζηπαναγιώτης, Περιβολάρης (Πουλάκος), Γιαννής, Κλουβάτος, Τζανετέας, Παπαθεοδώρου (Φετάχου), Μουστάκας, Κουντάνης (Σπανός), Αλεξανδρόπουλος, Χελάς.

Πάμισος Μεσσήνης (Γεωργιόπουλος): Οικονομόπουλος, Φιλόπουλος, Μπορχάν, Χαραλαμπόπουλος (63′ Δήμος), Αριστομενόπουλος (75′ Λυμπερόπουλος), Νινιός, Υμεράσι, Τιμπλαλέξης (63′ Κατσιβαρδέας), Δεμπεγιώτης (57′ Βλάχος), Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.