- Διαφήμιση -

Σε ένα από τα πιο δύσκολα εντός έδρας ματς για τη Ζάκυνθο κόντρα στην Καλαμάτα οι “κυανοκίτρινοι” έψαχναν διακαώς το τρίποντο που θα τους έφερνε ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία. Στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Superleague 2.

Η Ζάκυνθος απείλησε πρώτη στο 25′ χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Νικολακόπουλο που μετά από σέντρα του Τσιμέλι έκανε το σουτ αλλά ο Μαβινγκά κόντραρε σωτήρια για την ομάδα του. Τρία λεπτά ο Νικολακόπουλος εκτέλεσε φάουλ με το Κάραμι να παίρνει την κεφαλιά αλλά να είναι αδύναμη.
Αυτό που δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι το έκανε η Καλαμάτα με τον Κωνσταντινόπουλο να σεντράρει από τα αριστερά και τον Λουκίνα με ωραία κεφαλιά να ανοίγει το σκορ για τους Μεσσήνιους. Αυτό ήταν και το σκορ για το πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα και πάλι απείλησε και είχε τριπλή ευκαιρία για το 2-0 στο 62′ όταν ο Κωνσταντινόπουλος σέντραρε, ο Λουκίνας πήδηξε με κεφαλιά και ο Μέντες απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στη συνέχεια σταμάτησε και τον Χέρμπερτ. Μάλιστα η φάση δεν σταμάτησε εκεί με τον Τσαγκαλίδη να αστοχεί στη συνέχεια.
Ο γκολκίπερ του ΑΠΣ δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο 82′ σταμάτησε ξανά τον Χέρμπερτ που με προβολή έφτασε κοντά στο 2-0.
Τελικά η Ζάκυνθος που πίεσε στο τέλος της αναμέτρησης κέρδισε πέναλτι με τον Ρουκουά και ο Τσιμέλι στο 93′ με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-1, αφού αρχικά ο Ταΐρης απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι, αλλά και πάλι η μπάλα πήγε στον επιθετικό των γηπεδούχων που σκόραρε.

- Διαφήμιση -

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουτσιαύτης (Άρτας) με βοηθούς τους Κόλλια (Ηπείρου) και Τριανταφύλλου (Αρκαδίας). Τέταρτος ήταν ο Ανδριανός (Αχαΐας)
Την Τετάρτη η Ζάκυνθος παίζει με τον Παναθηναϊκό Β’ και καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα, καθώς κάθε αγωνιστική τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.

AΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Νόλης-Κάραμα): Μέντεζ, Καράμι, Κούνια (46′ Ζε Εσόνο), Άργκους (λ.τρ. 74′ Κάρδαρης), Καλλιβωκάς, Κιτόκο, Νικολακόπουλος, Οντόνε, Μπαζάν (70′ Ρουκουά), Τσιμέλι (95′ Ηλιού), Σούρμπης (46′ Λάμπογλου)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μπελά Γ.): Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Αναστασόπουλος, Μαβινγκά (86′ Καρούτης), Παπατόλιος, Τσαγκαλίδης (λ.τρ. 75′ Κόκκορης), Παυλίδης, Χέρμπερτ, Μπόρχες (λ.τρ. 58′ Σκεντεράϊ), Λουκίνας

Imerazante.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.