- Διαφήμιση -

Την άνοδο της στην Α’ Τοπική και στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α1 Τοπικής πανηγύρισε η ΑΕΚ Καλαμάτας, επικρατώντας με 4-1 του Ηρακλή Κυπαρισσίας.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο ματς και αιφνιδίασαν τους κιτρινόμαυρους, κάνοντας το 0-1 στο 15′ με τον Νικολόπουλο.

- Διαφήμιση -

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν άμεσα με τον Άγγελο Τσέρτο στο 22′. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι και άστοχο πλασέ σε σχεδόν κενή εστία, ενώ οι γηπεδούχοι δύο ευκαιρίες με τον Καρούμπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι ανέβασαν την απόδοσή τους και..καθάρισαν το ματς με τον Καρούμπα στο 66′, τον Τσέρτο στο 74′ και τον Μάλαμα στο 92′.

ΑΕΚ Καλαμάτας (Μπουραντώνης): Σταθόπουλος, Πλαγιανός (70′ Rusev), Μαυροειδάκος, Γερμάνης, Σταματόπουλος, Μπέκος (46′ Τσικρικάς), Τσέρτος, Φλέσσας, Καρούμπας (80′ Μαθιόπουλος), Niculae (46′ Μάλαμας), Μπουντάς.

Ηρακλής Κυπαρισσίας: Αθανασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γαλάνης (89′ Κατσίρος), Κοσμόπουλος, Ντέντα, Σταματόπουλος, Καραβούλιας, Βασιλόπουλος (52′ Καλής), Τσιμπλής (80′ Μπενάρδος), Νικολόπουλος, Αρβανίτης (80′ Κωνσταντόπουλος).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.