- Διαφήμιση -

Ένα σπουδαίο βήμα προς την παραμονή του στην κατηγορία έκανε ο ΑΟ Διαβολιτσίου, επικρατώντας με 0-3 της Αναγέννησης Άρτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου στα Social media:

- Διαφήμιση -

Τελικό Αναγέννηση Άρτας- Α.Ο.Διαβολιτσίου 0-3

Α.Ο.Διαβολιτσίου ξεκινούν οι : Καπατσώρης, Θώδης, Βέλλης(83′ Γκελκέρια ), Πιτσιλής, Καντούτσης, Μουλιάτος (83′ Φασουλής ), Μπαλόπουλος, Μιχαλόπουλος( 69’Χαρλέπας), Ηλιόπουλος, Στραβάκος, Γουέσλευ (53’Δημητρίου)

Η Αναγέννηση ξεκινά με τους:Μαλίζογλου, Μπόκος( 78′ Ζίτοβιτς), Κατσιγιάννης(78′ Βασίλας), Μυσιούδης, Σχισμένος, Γούλας, Μπότσαρης,Κραμπής,Παπαδόπουλος(69’ Παπακίτσος Α.), Αναστασιάδης(90′ Αρτέμης ),Παπακίτσο Δ.(90′ Τσιώλας).

Άνοιξε το σκορ στο 27’ ο ΑΟΔ, με τον Ηλιόπουλο με εξαιρετική κάθετη πάσα να βρίσκει τον Μουλιάτο που πάτησε περιοχή, έφτασε από πλάγια απέναντι στον Μαλίζογλου που τον πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.
Δεύτερο γκολ δέχεται η Αναγέννηση στο 59’, καθώς ο Μαλίζογλου στην προσπάθεια του να γεμίσει έστειλε τη μπάλα σε πλάτη αντιπάλου που πίεσε, οι στόπερ άργησαν να πάνε στη μπάλα και ο Ηλιόπουλος που μπήκε στη φάση την τελειωσε όμορφα κάνοντας το 0-2.

Τρίτο γκολ για την ομάδα μας με τον Χαρλέπα στο 79’, υποδέχθηκε τη μπάλα στην περιοχή, έκανε ωραία ντρίπλα πάνω στον Ζιτοβιτς που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα 0-3.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.