- Διαφήμιση -

Την ευκαιρία να πάρει ένα ακόμη τρίποντο έχασε η Καλαμάτα, μένοντας στο 0-0 με την ΑΕΚ Β. Οι μελανόλευκοι ήταν καλύτεροι, ειδικά στο πρώτο μέρος, όταν κι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Κυριότερες ήταν το σουτ του Αναστασόπουλου στο 5ο λεπτό και το ακυρωθέν γκολ του Μπακαγιόκο με κεφαλιά μετα από εκτέλεση φάουλ του Τάτου για οφσάιντ.

- Διαφήμιση -

Οι κιτρινόμαυροι απείλησαν στο 58′ και το 73′, για να τελειώσει το παιχνίδι με μεγάλη ευκαιρία με τον Τάτο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 78′

Καλαμάτα (Μπελά): Ταΐρης, Τσελεπίδης, Παυλίδης(61′ Ματέους Άλβες), Παπατόλιος, Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ(82′ Μαβινγκά), Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλος, Τάτος, Γρίβας(61′ Φελίπε Χέμπερτ), Λουκίνας

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Ραντόνια(82′ Σταμούλης), Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μιτάι, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Γερολέμου(68′ Παρράς), Τζ. Γκαρσία(61′ Χριστόπουλος Ευθ.), Γιούσης, Ιατρούδης(68′ Ιατρούδης)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.