- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Προς Α.Τ Μεσσήνης
ΕΠΣ Μεσσηνίας
Επιτροπή Διαιτησίας
ΜΜΕ Μεσσηνίας

- Διαφήμιση -

Προς έκπληξη μας μετά τον ορισμό των διαιτητών σήμερα στις 21/01/2022 στον αγώνα της ομάδας μας με τον Εθνικό Μελιγαλά στις 22/01/2022 ημέρα Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης ορίστηκε ο κ. Πλακογιάννης.
Ο συγκεκριμένος Διαιτητής ήταν ορισμένος και στον πρώτο αγώνα με τον Εθνικό Μελιγαλά στο γήπεδο του Μελιγαλά και με την οσκαρική του διαιτησία, είχε διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Τότε είχαμε βγάλει ανακοίνωση αλλά είχαμε δημοσιεύσει και βίντεο ώστε να δει όλος ο φίλαθλος κόσμος τα λάθη του δημόσια.
Ο συγκεκριμένος Διαιτητής μετά το τέλος του αγώνα μας είχε πει πως θα δηλώσει κώλυμα και δεν θα μας ξαναπαίξει γιατί του εκφράσαμε τα παράπονα μας και του μεταφέραμε πως σε όσα παιχνίδια μας έχει παίξει έχουμε παράπονα από την διαιτησία του. Επίσης την επόμενη μέρα δήλωσε σε παράγοντα του σωματείου μας πως το Συμβούλιο της ομάδας μας είναι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ για το άθλημα.

Από την στιγμή που ορίστηκε πάλι με την ομάδα του Εθνικού Μελιγαλά σεβόμενη την επιτροπή διαιτησίας και αφού ο ίδιος δεν δηλώνει κώλυμα όπως είχε πει για τον ορισμό του σε αγώνα της ομάδας μας και για να φύγει οποιαδήποτε υποψία ζητάμε δημόσια να βρίσκεται αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.
1)Αξιωματούχος της ΕΠΣ Μεσσηνίας
2)Αξιωματούχος της Επιτροπής Διαιτησίας
3)Αστυνομική δύναμη για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα γιατί μετά τον ορισμό του υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στον κόσμο της ομάδας μας.
4)Να βρίσκονται κάμερες και δημοσιογράφοι από όλα τα αθλητικά ΜΜΕ της Μεσσηνίας.

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ .

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.