- Διαφήμιση -

Ένα παλικαρίσιο τρίποντο πανηγύρισε η ομάδα της Καλαμάτας 80 απέναντι στον Αριστοτέλη Νέας Σκύδρας. Οι Λύκοι παρότι έχασαν το πρώτο σετ, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πήραν καθαρό τρίποντο απέναντι στον ανταγωνιστή τους για την πρώτη θέση.

Στο πρώτο σετ οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και το κατέκτησαν με 20-25, εκμεταλλευόμενοι και τα πολλά αβίαστα λάθη της Καλαμάτας 80.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο σετ, η εικόνα έμοιαζε ίδια με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο 17-19. Εκεί ο Δημητούλης με συνεχόμενα φλοτ σέρβις διέλυσε την αντίπαλη υποδοχή και ο Χαραλαμπίδης έδωσε τους εύκολους πόντους από την διαγώνιο, φέρνοντας το ματς στα ίσια με 25-21.

Στο τρίτο σετ το ματς ήταν ντέρμπι, αλλά πάντα με την Καλαμάτα 80 να έχει το προβάδισμα. Ο Χαραλαμπίδης αγωνιζόμενος σε θέση διαγώνιου έδωσε πολλές επιθετικές λύσεις και ο Δαλακούρας με τον Ίλιεφ ανέβηκαν κι αυτοι. Πελεκούδας και Χριστόφας ύψωσαν τοίχος με πολλά μπλοκ και το σετ ήρθε με 25-21.

Στο τέταρτο σετ, η Καλαμάτα 80 εκμεταλλεύτηκε την όλη ατμόσφαιρα υπέρ της και πανηγύρισε άνετα με 25-18.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό έδωσε μεγάλη ώθηση στους παίκτες του Παναγιώτη Ντάκουρη, ιδιαίτερα στο κρίσιμο δεύτερο σετ.

Καλαματα 80 (Ντάκουρης Παν.): Δημητούλης, Παλέντζας Ίλιεφ Δαλακούρας Πελεκούδας Χριστόφας και λίμπερο ο Ντάκουρης Βαγγ.

Αγωνίστηκαν και οι: Κανελλόπουλος, Χαραλαμπίδης

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.