- Διαφήμιση -

Ο προπονητής της Εράνης Φιλιατρών, Κώστας Λυμπερόπουλος, μίλησε στο SportsPlus μετά τη νίκη με 3-0 επί του ΠΑΟ Καλού Νερού.

Αναλυτικά μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Καλό παιχνίδι απ την ομάδα μου με καλό ποδόσφαιρο ειδικά στο πρώτο μερος, καλή αγωνιστική συμπεριφορά, και καλή διαχείριση στο σύνολο του παιχνιδιού σε δύσκολο τερέν. Δυστυχώς καλούμαστε να διαχειριστούμε σε είκοσι μέρες έξι παιχνίδια πρωτάθλημα και κύπελλο μετά τις αναβολές που προέκυπταν συν τα οποία προβλήματα παρουσιάστηκαν με το COVID-19 στο ρόστερ μας την εβδομάδα που μας πέρασε.

Οι στόχοι της ομάδας παραμένουν ρεαλιστικοί, σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τηνίκη και θελουμε την υπέρβαση μέσα από προπονητική διαδικασία και από νέους φιλόδοξους ποδοσφαιριστές τόσο απ’ την ακαδημία μας όσο και από την γύρω περιοχή, γεμάτους όρεξη για δουλειά και για διάκριση.

Η βάση που διαθέτει η ομάδα μας με τα γήπεδα αλλά και τους βοηθητικούς χώρους και η συνεχή εξέλιξη τους για καλύτερες συνθήκες στον αθλητή θα φέρει την υπέρβαση τόσο στο σύλλογο όσο και στον αθλητή για κάτι παραπάνω. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο ματς του κύπελλου με την Μανη, απέναντι σε έναν πολύ καλό και ομοιογενές σύνολο που είναι αρκετά καιρό μαζί και θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.