- Διαφήμιση -

Νέα νίκη, τέταρτη συνεχόμενη, που τον διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, πέτυχε ο φιλόδοξος ΓΣ Μεσσήνης επικρατώντας εκτός έδρας του μαχητικού Πρωτέα Καλαμάτας με 70-67.

Η ομάδα του Μιχάλη Μπακογιάννη είχε από την αρχή του αγώνα το πάνω χέρι στο σκορ με τη διαφορά να φτάνει ακόμη και τους 15 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο. Η καλή άμυνα και οι επιθετικές λύσεις που ήρθαν τόσο από την περιφέρεια , με Μπακογιάννη, Δελφακη και Τριανταφυλλόπουλο, όσο και στη ρακέτα με Μιχαλόπουλο, Μανωλάκη, ήταν τα στοιχεία τα οποία καθόρισαν το ματς.

- Διαφήμιση -

Το καλαματιανό σωματείο από την άλλη, που έμεινε στο 2-2, μείωνε συνεχώς το σκορ όμως δεν είχε καθαρό μυαλό στα κρίσιμα. Έτσι το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τέλος σε 67-70 όμως το τρίποντο το Βασίλη Μπαλόπουλου, με τη λήξη του αγώνα, δεν βρήκε στόχο. Ο 16χρονος γκαρντ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του με 26 πόντους (4 τρ.) και πολλή δουλειά σε οργάνωση- δημιουργία ενώ λύσεις έδωσε και ο πολύπειρος Άρης Σκοπέτος. Θετική παρουσία είχαν οι νεαροί Αλεξόπουλος, Καρτάλιας και Θεοδωρόπουλος.

Διαιτητές: Εξαιρετική η παρουσία των Τσιμπούρη και Παναγιωτακόπουλου

Δεκάλεπτα : 13-20, 28-37, 46-56, 67-70

ΠΡΩΤΕΑΣ (Σμυρλής): Μπαλόπουλος 26(4), Θεοδωρόπουλος 3(1), Αλεξόπουλος 4, Καρταλιας 3, Αλοίμονος 5, Παπαγιαννόπουλος, Νικολόπουλος 2, Τζιλιάνος 2, Σκοπέτος 17(3), Μωράκης 5(1).

ΓΣ ΜΕΣΣΉΝΗΣ (Μπακογιάννης) : Λαμάι, Δελφακης 16, Μπακογιάννης 10(1), Δρακόπουλος 2, Μειμετέας 5, Τριανταφυλλόπουλος 15(4), Σπυρόπουλος 2, Μανωλάκης 11, Μιχαλόπουλος 9.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.