- Διαφήμιση -

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της έδωσε η Καλαμάτα BC η οποία, ύστερα από εντυπωσιακή εμφάνιση, επικράτησε εντός έδρας του, μέχρι πριν το ματς αήττητου, Αίολου Αγυιάς με 85-80, αποτέλεσμα το οποίο διατηρεί το συγκρότημα του Νώντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Γ εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Καλαμάτας ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ με διαφορές που κάποιες φορές έφτασε και τους 10 πόντους. Ηγετική εμφάνιση από Περρωτή, σε σπουδαία μέρα οι Μπουσι και Σαλάι ενώ λύσεις έδωσε σε κρίσιμα σημεία και ο Νάκης. Η νίκη θα μπορούσε να περιλαμβάνει μεγαλύτερη διαφορά, κάτι που ίσως παίξει ρόλο στη μάχη για την πρωτιά, αφού ο Αίολος είναι από τα μεγάλα φαβορί, όμως κάποιες στιγμές χαλάρωσης έφεραν το 85-80 το οποίο πανηγύρισαν έξαλλα παίκτες, τεχνικό τημ και κόσμος.

- Διαφήμιση -

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νώντας) : Χατζηαγγέλου 3(1), Μπούσι 20(4), Πολίτης 2, Σαλάι 18(5), Περρωτής 23, Πέζος 6(1), Φραγγέας, Μπάκας, Νάκης 13(1).

ΑΊΟΛΟΣ : Χατζόπουλος 13(1), Βουρνάς 16, Γιαννικόπουλος 6, Θανόπουλος 13(4), Παπαβασιλόπουλος 6, Μαναβόπουλος 6, Καλλης 8(1), Αγγελακόπουλος 6)2), Θεοδωρόπουλος 2, Γοργοτσης 4

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.