- Διαφήμιση -

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 51-71, ο ΓΣ Γαργαλιάνων επικράτησε εκτός έδρας του Ευκλή Καλαμάτας και πέτυχε την 3η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σωτήρη Δημητρόπουλου μπορεί να μην έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης ωστόσο, έχοντας παίκτες έμπειρους και ποιοτικούς στο δυναμικό της, όπως οι Τσικούρης, Γεωργανάς, Τσαγκάνης κα, δεν κινδύνευσε ουσιαστικά από το καλαματιανό σωματείο το οποίο αγνοεί τη χαρά της νίκης.

Οι τρεις που προαναφέραμε ήταν οι κορυφαίοι των νικητών ενώ από τους ηττημένους εντυπωσιακοί ήταν οι Αγγελόπουλος και Καραμπάτσος.

- Διαφήμιση -

ΕΥΚΛΗΣ 51

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 71

Διαιτητές Αναστόπουλος, Ξηροκωστας

Δεκάλεπτα 6-15, 20-24, 35-46, 51-71

ΕΥΚΛΗΣ (Στακιάς) : Πατλάκας 2, Τσακαλάκος, Διασάκος 6(1), Σαμοιλης, Καρέλιας, Τσουλέας, Καραμπάτσος 16, Φωτάκης, Τσαβλής, Ξεροβάσιλας 6(2), Σιψάς, Αγγελόπουλος 21(6).

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ (Δημητρόπουλος) : Τσαγκάρης 1, Μιτεβ 2, Τσικούρης 18(3), Τσαγκάνης 21(3), Σιδέρης, Βούλγαρης 3, Αναστασοπουλος 2, Κρεκούκιας 3(1), Γεωργανάς 19.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.