- Διαφήμιση -

Σπουδαία, βαθμολογικής και όχι μονάχα, εντός έδρας νίκη, με σκορ 60-49, επί του φιλόδοξου Πολύβιου Μεγαλόπολης πέτυχε ο “σκληρός” Πάνας Κανδήλας πανηγυρίζοντας το πρώτο του δίποντο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι τα μέσα της 4ης περιόδου όμως το ξέσπασμα των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με την εξαιρετική τους αμυντική λειτουργία, αλλά και τις λύσεις από Κωνσταντόπουλο, Σταθόπουλο και Γεωργούση, τους χάρισε την μεγάλη νίκη.

- Διαφήμιση -

Από την άλλη, η ομάδα της Μεγαλόπολης γνώρισε την 2η συνεχόμενη ήττα της και έχασε έδαφος από την κορυφή. Ο μόνος που τράβηξε επιθετικά ήταν ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος.

ΠΑΝΑΣ 60

ΠΟΛΥΒΙΟΣ 49

Διαιτητές Νάστος, Ρίζος

Δεκάλεπτα 10-7, 23-23, 36-38, 60-49

ΠΑΝΑΣ (Μαλλιος) : Προκόπος 3(1), Τριντής 3(1), Γιαννόπουλος, Σταθόπουλος 10, Σύρπας 8, Κωνσταντόπουλος 19(3), Γεωργούσης 12(2), Λάζαρης 5, Σάββας, Σπηλιόπουλος.

ΠΟΛΥΒΙΟΣ (Θεοδωρόπουλος) : Τζιούβελης 9, Τρυφωνόπουλος 18(1), Θεοδωρόπουλος 3, Κωτσόπουλος 6, Βαλτεσινιώτης, Σιαμπάνης 2, Κυριακόπουλος 7, Κουτίβας 4

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.